Mesajul Zilei de 9 iulie 2024 – SITUAŢIE DINTR-O VIAŢĂ ANTERIOARĂ

Ai extras această carte pentru că experiențe și emoții dintr-o viață anterioară influențează situația despre care întrebi acum. Ai o înțelepciune acumulată din acea viață: permite-i să te călăuzească în situația curentă având încredere în sentimentele și senzațiile tale. Aceste impulsuri intuitive rezultă din cunoașterea pe care ai acumulat-o într-o altă viață – ai încredere!

Oamenii din viața ta trecută îți apar ca persoane cunoscute în această viață. Ei pot fi persoane cu care ai legături de suflet sau membri ai familiei cu care împarți legături karmice. În trecut aceste relații se poate să fi fost dureroase dar acum ai ocazia să echilibrezi această karmă și să rupi ciclul reîncarnărilor, dacă alegi să faci acest lucru.

PAȘI DE URMAT:

Arhanghelul Raziel (care înseamnă ”secretul lui Dumnezeu”) este îngerul care te ajută să înțelegi, asimilezi și vindeci amintirile din vieți trecute. Mergi într-un loc liniștit și spune în gând sau cu voce tare:

”Arhanghele Raziel, te chem aici și acum. Te rog să mă ajuți să înțeleg [descrie situația sau pune întrebarea] călăuzindu-mă și vindecându-mă de relații și experiențe trecute. Te rog să mă ajuți să echilibrez karma cu toți cei implicați în această situație, în toate direcțiile timpului. Raziel, te rog să mă ajuți să descopăr, vindec și eliberez orice durere veche și îngropată… acum și pentru totdeauna. Îți mulțumesc”

E posibil să simți tremurături în corp atunci când spui aceste cuvinte, ceea ce înseamnă că eliberezi cu succes vechile dureri stocate. Dacă ai străfulgerări de amintiri din vieți trecute, te rog să le scrii pentru a le explora împreună cu un terapeut de regresii în vieți anterioare sau ascultând un CD cu meditații ghidate.