Mesajul Zilei de 9 iunie 2021 – TRIBUL

SEMNIFICAȚII PRINCIPALE: Comunitate, apartenență, a fi văzut și înțeles de alții, conexiuni cu oameni care gândesc la fel, simțul familiei și al prieteniei, cunoașterea propriului loc în lume

MESAJUL ORACOLULUI: Această carte semnifică o nouă afiliere la un grup. Noi oamenii suntem ființe sociale care avem nevoie să știm că suntem utili triburilor, familiilor și comunităților. Într-un trib fiecare are o funcție importantă și simte ”eu contez”. Calitatea de membru al unui grup aduce un simț al apartenenței, al rudeniei și al scopului care vine din faptul de a lucra împreună pentru binele suprem al tuturor. Poate că faci parte dintr-o comunitate spirituală sau artistică. Poate ești într-o comunitate unde înveți și îți poți împărtăși dragostea pentru educație. Indiferent de forma sau focusul acestei comunități, ea îți aduce bucurie. Vei fi inspirat(ă) de ea și vei dori să contribui. Contribuția ta poate fi oricât de mică sau de mare, poate fi atât de măruntă ca simplul act de prezență la activități sau atât de mare ca a deveni liderul comunității respective. Indiferent care este poziția ta în cadrul tribului, este nevoie de tine.

MESAJ PE RELAȚII: Descoperi calitățile esențiale pe care le împărtășești cu altcineva – și poate și altele pe care nu le împărtășești. Sunt momente în care cealaltă persoană conduce și tu o urmezi și momente când tu conduci și ceilalți te urmează. Această carte pune accent pe a învăța ”dansul” corect dintre tine și altcineva. Acceptarea faptului că fiecare are defectele sale face parte din dans. De asemenea ți se cere să fii conștient(ă) de dinamica pe care nu mai vrei să o repeți. Ești în poziția perfectă pentru a face schimbări pentru a experimenta cea mai bună versiune a ceea ce puteți fi împreună.

MESAJ PE PROSPERITATE: Oricând ești într-o comunitate de persoane care gândesc ca tine aceasta reprezintă o oportunitate de a beneficia de abundență. Este esențial să întrebi ”cu ce pot contribui eu?” decât ”cum pot profita de asta?” Remarcă o nevoie și caută să o satisfaci. Ceva semnificativ se va întâmpla. Chiar dacă ceea ce se întâmplă este mărunt, este un semn că ușile oportunității se vor deschide și mai larg. Există și o altă semnificație posibilă a acestei cărți: nu încerca să fii totul pentru toți. Alege-ți rolul și fii onest servind acest rol de pe o poziție de autenticitate. Nu există senzație de împlinire mai puternică decât aceea de a ști că ai un scop.

MESAJ DE PROTECȚIE: Ai grijă să nu îți compromiți integritatea doar de dragul de a aparține. De ce ți-ai diminua propria lumină sau de ce te-ai schimba doar pentru ca să fii acceptat(ă) în trib? Ascunzi ceea ce ești cu adevărat pentru a juca un rol în mulțime? Acest lucru nu te va împlini niciodată. Acum este timpul să îți evaluezi disponibilitatea de a fi real(ă). Stai drept. Fii TU. Autentcitatea este adevărata expresie de sine și singurul mod de a-ți da ție putere. Nu te teme să fii tu însuți / însăți și pășește cu încredere în rolul pe care inima ta îl dorește. Faptul de a te face mic(ă) va avea un preț prea mare.