Mesajul Zilei de 9 mai 2023 – TREZIREA

Conform acestei cărţi, este necesar să îţi revizuieşti planurile şi să priveşti lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Întreabă-te: este posibil ca o altă abordare să fie mai bună? Deşi poate părea că evenimentele au atins un moment de stagnare, aceasta este temporară. Deci, foloseşte timpul suplimentar care ţi-a fost dat ca să îţi regândeşti strategiile.

Poate că ai nevoie să ieşi din normalitate şi curentul principal chiar acum şi să îţi îmbrăţişezi credinţele şi atitudinile unice şi eclectice. Este şi un bun moment să fii generos / generoasă cu timpul, atenţia şi darurile tale. „Zeciuiala” îţi este întoarsă înmiit de către Univers!

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Epifanii. Lipsă de egoism. Schimbări de viaţă neaşteptate. Nevoia de răbdare. Puterea care decurge din a fi tu însuţi / însăţi. Soluţii neobişnuite.

Arhanghelul Gabriel este cel care îi ajută pe oameni să devină mesageri divini ai iubirii. Când vorbeşti, gândeşti şi acţionezi de pe poziţia iubirii, ceilalţi sunt irezistibil atraşi de tine.