Mesajul Zilei de 9 septembrie 2023 – PROTEJEAZĂ-TE

Îngerii ți-au trimis această carte din cauza sensibilității tale crescute la energii. Această sensibilitate înseamnă că ai putea absorbi involuntar energia altor oameni ceea ce te poate face să te simți obosit(ă), derutat(ă) și supărat(ă). La fel cum nu ai ieși în ploaie fără umbrelă, este necesar să folosești o umbrelă și împotriva ploii emoționale.

Dacă simți energie negativă – sau dacă oamenii se ceartă, sunt în competiție unii cu alții sau folosesc cuvinte dure – este vital pentru tine să te protejezi. Imaginează-ți o sferă de lumină protectoare care îți înconjoară întregul corp. Poți să îl chemi pe Arhanghelul Mihail să te păzească împotriva energiilor joase sau poți chiar ”împrumuta” scutul său protector ca tampon de apărare.

PAȘI DE URMAT

Vizualizează-te înconjurat(ă) de una sau mai multe din următoarele culori (poți să consideri culorile în straturi pentru scopuri multiple, de exemplu un strat alb aproape de tine pentru protecție generală, urmat de un alt strat, verde. pentru vindecare și deasupra un strat de lumină purpurie pentru protecție spirituală)