Mesajul Zilei de 23 august 2022 – TIC-TAC

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Atemporalitate; sincronizare divină; timp nemăsurabil

MESAJUL ORACOLULUI: Când oamenii au creat timpul, totul s-a schimbat și s-a contractat. Oamenii au ajuns să privească viața în mod liniar, imaginând trecutul în spatele lor și viitorul înaintea lor. Dar dacă nu este nimic adevărat din toate acestea? Dacă totul – creativitatea, frumusețea, haosul și ordinea – s-ar întâmpla acum, într-o atemporalitate glorioasă? Ai tot timpul din lume pentru a co-crea viața pe care ți-o dorești, deci renunță la agendă. Renunță la nevoia de a modela fiecare moment pentru a se potrivi așteptărilor tale, știind că ceea ce este al tău nu îți va fi luat niciodată. Miracolele sunt aici acum și se arată mereu atunci când ai nevoie de ele, chiar la timpul potrivit.

MESAJ PE RELAȚII: Iubirea, împlinirea dorinței, și chiar și ciclurile reproductive ale corpului uman au propria lor schemă temporală. Unele lucruri sunt prestabilite și nu pot fi forțate. Orice lucru își are anotimpul său, momentul său divin, mai ales când este vorba de problemele inimii. Amintește-ți că întotdeauna ai destul timp pentru iubire – să o găsești. să o hrănești, să o dăruiești și să o primești. Ceasul său este etern și bate în ritmul bătăilor inimii tale, într-un ritm perfect. Nu este minunat să știi asta? Iubirea este întotdeauna la timpul potrivit.

MESAJ PE PROSPERITATE: Prosperitatea ta este co-creată de demersurile tale, deoarece ele se întâmplă în timpul creat de om ȘI eforturile eterne ale celui mai important partener de manifestare – Spiritul – într-un timp divin, nemăsurat. Deci continuă să faci ceea ce faci. Rămâi pozitiv(ă) și ia-ți un angajament să rămâi la o vibrație înaltă a gândurilor și emoțiilor. Dacă ești atent(ă) la mesajul acestei cărți,s-ar părea că te aliniezi cu chemarea supremă și binele suprem imediat, ca prin magie. Deci de ce atâta tevatură că nu ai destul timp? Viața prosperă care îți este destinată nu va trece pe lângă tine!

MESAJ DE PROTECȚIE: Te simți ca și cum ticăie ceasul și devii nervos / nervoasă pentru că ți se pare că durează prea mult până când visele tale se împlinesc? Nu ai de ce să te temi.Nu vei rămâne niciodată fără suficient timp pentru lucrurile importante. Miracolele care sunt ale tale și numai ale tale nu pot fi ratate. Nu e uimitor? Ești în mâini atât de capabile, cu ghizi și îngeri care rătăcesc în spații invizibile, asigurându-te că drumul tău va fi plin de tot felul de bunătăți! Lasă-ți anxietatea să fie risipită cu blândețe de credința ta. Spiritul nu îți va nega niciodată binele suprem. Totul va fi al tău la timpul potrivit, stabilit divin. Poți să te relaxezi.