Mesajul Zilei de 4 iulie 2021 – ARMONIA DEPLINĂ ÎN GRUP

Arhanghelului Raguel i-a fost încredințată de Dumnezeu o misiune aparte, chiar unică. El asigură armonia de ansamblu a grupurilor, atât pe Pământ cât și în Cer. El veghează în permanență asupra celorlalți îngeri și arhangheli pentru a le putea obiectiva în felul acesta modul caracteristic în care ei își realizează misiunile încredințate de Dumnezeu și totodată acest arhanghel asigură armonia de ansamblu a tuturor ierarhiilor îngerești și face cu putință integrarea lor perfectă astfel încât ele să realizeze clipă de clipă Voia cea atotputernică a lui Dumnezeu.

Prin intermediul ajutorului divin pe care ni-l oferă, dobândim o stare de armonie și în plus resimțim că apare o stare de colaborare din ce în ce mai bună în cadrul grupurilor în care suntem integrați și care sunt grupuri orientate benefic. În plus, arhanghelul Raguel poate fi invocat cu succes pentru rezolvarea armonioasă și plină de înțelepciune a disputelor de tot felul

SFATURI POSIBILE:

* Poți ajuta grupul (sau relația) din care faci parte să aibă o conviețuire armonioasă, împlinitoare. Îl (o) poți ajuta să își atingă scopurile benefice pe care și le-a propus. Ai toată înzestrarea necesară pentru aceasta. Dacă grupul / relația din care faci parte trece printr-o perioadă de neînțelegeri / dispute tu poți fi mediatorul lui / ei, poți oferi soluțiile optime, încurajările necesare și consolările binevenite pentru a retrezi în membrii săi entuziasmul și bucuria de a fi împreună. Îi poți face cu ușurință conștienți de beneficiile evoluției în grup dar și de impactul benefic și de rolul grupului în raport cu ceilalți și de importanța păstrării unui climat armonios pentru binele divin al tuturor. Poți fi factorul decisiv al unei împăcări într-o dispută nesoluționată, care trenează demult.

* Bucură-te, fii conștient(ă) de forța grupului (a relației) din care faci parte. Este darul lui Raguel pentru tine. Mulțumește-i.

* Este necesar să te integrezi armonios în grupul (relația) care te preocupă. Este necesar să cauți modalități de împăcare și armonizare cu fiecare membru al grupului. Ei ți-au fost trimiși pentru ca tu să devii mai înțelept / înțeleaptă și mai puternic(ă). Roagă-l pe Raguel să te inspire cum să faci asta.