Mesajul Zilei de 13 aprilie 2024 – CEI DRAGI SUNT ÎN SIGURANȚĂ

Ca suflet sensibil,  eşti în mod natural preocupat(ă) de starea de bine a celor din jur, mai mult decât de a ta. Majoritatea voastră sunteţi mai concentraţi pe copii, parteneri de viaţă, animale de companie şi prieteni, decât pe voi înşivă. Şi din acest motiv vreau să vă transmit, ţie şi tuturor, un mesaj special pe acest subiect.
Înţeleg de ce eşti îngrijorat(ă), dar cei dragi ţie sunt ocrotiţi acum. Vor trece peste orice greutăţi care le vor ieşi în cale. Desigur, fiindcă sufletele au o existenţă umană (sau animală) se vor confrunta cu încercări şi în viitor. Dar cei dragi ţie vor înfrunta provocările experienţelor lor de viaţă şi vor reuşi, aşa cum ai reuşit şi tu.
Rugăciunile tale în numele lor sunt auzite şi binevenite. Nu înceta niciodată să apelezi la mine (Arhanghelul Mihail), sau la alţi îngeri şi arhangheli, la îngerii tăi păzitori şi la îngerii păzitori ai celor dragi.  Rugăciunile sunt puternice şi ele fac diferenţa.
Dar între timp, să ştii în inima ta că cei dragi ţie sunt pe calea lor divină. Sunt protejaţi de mulţi îngeri şi de Divinitate.